Activiteiten - verslagen

Halloweenquiz Landelijke Gilde Relst - Veni Vidi Vici. (27 oktober 2023)

verslag: Felix Goossens

Veni Vidi Vici (ik kwam, ik zag en ik overwon) was de bekende uitspraak die Julius Caesar deed in het jaar 47 v.Chr. Deze uitspraak die wordt vermeld in de Caesar-biografie van Suetonius en in die van Plutarchus, is nu perfect van toepassing op ons quizploegje 'Heemkring Campenholt'.
Wij hebben op vrijdagavond 27 oktober 2023 een glansprestatie neergezet. Heemkring Campenholt werd als eindwinnaar van de Halloweenquiz van de Landelijke Gilde Relst op het podium geroepen.

Het was een felle strijd tussen Campenholt en de ploeg Slimbrechts. Bij een eerste tussenstand, van een toch niet te onderschatten quizavond, stonden we gerangschikt als vierde doch na een tweede tussenstand werd de vier ingeruild voor een twee. Ploeg Slimbrechts stond lange tijd op één, tot wij onze sprint inzetten en we na 13 quizronden als eerste de eindstreep bereikten en heel wat groenten en een kist wijn ons deel werden. Achter onze naam stonden 145,50 punten terwijl Agatha Quiztie tweede werd met 141,50 punten. Ploeg Slimbrechts zakte naar plaats drie met 138 punten.

Amat victoria curam (een overwinning moet gekoesterd worden).


Quiz Landelijke Gilde Relst : het winnende Campenholt team (foto: Landelijke Gilde Relst)Quiz Landelijke Gilde Relst : het winnende Campenholt team
v.l.n.r. Wouter Vanderbist, Stijn Simons, Ann Peeters, Erik Heymans, Felix Goossens


Quiz Landelijke Gilde Relst : eindstandQuiz Landelijke Gilde Relst : eindstand[ terug naar vorige pagina ]
logo Campenholt
© 2010-2024
Heemkring Campenholt - Kampenhout
Consulteer onze Copyright voorschriften.
website heemkring:www.campenholt.be
contact heemkring: info@campenholt.be

Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 16-11-2023
webmaster: webmaster@campenholt.be